Post by putsidermaygrip on Feb 7, 2022 8:28:07 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
OMG Харесвам тази игра, винаги я играя на телефона на майка ми, но не я инсталирам на моя, защото трябва да върша цялата си упорита работа отново в телефона си, така че ето някои грешки 1. всеки път, когато има добавяне, натискам бутона продължавам играта, натискам я и тя замръзва и трябва да се върна към играта си, когато се върна към началото 2.Има много добавки и това е точката на дупката на номер едно и аз обичам да имам домашен любимец вълк и го наричам името на кучетата си в реалния живот и да знам, но това е забавно, инсталирайте, забавно е чао♡!
Бих оценил 5 звезди, но има нужда от повече животни като акули и тропически риби и има нужда от автомобили, така че, моля, добавете още малко неща.
Харесвам го, много е забавен, сладък, астетичен и много други! Кожата ти е много сладка! И да, има реклами, но можете да ги спрете, като изключите мобилните си данни! Искам да кажа, НИЕ бихме го харесали, ако има малко повече блокове, но като цяло е МНОГО СТРАХОТНО!!!!♡♡♡♡
Тази игра е наистина хубава, но има един проблем Всеки път, когато се опитвам да построя покрива, винаги има добавка. Можете ли да ми помогнете с това. Затова й дадох само 4-звезден преглед И можете ли също да позволите на приятели да се присъединят към вас, защото искам моята братовчед да играе с мен Моля, актуализирайте ИГРАТА 🎮 🙏 😔 😢
Scary Teacher 3D Simulare pmj
снимките са направо пакет с текстури от minecraft от minecraft и той/тя играе minecraft в действителните снимки. а също и описанието е най-добрата игра. точно както казват всички други игри. не съм играл, никога няма да играя, купих minecraft преди 7 години, мисля, че съм толкова зле да се придържам към това.
Това приложение не е много добро...изтеглих го отдавна..Защо дадох 1 звезда?защото рекламите са много досадни и когато докосна назад, рекламите идват, така че го изтривам по-бързо, защото не ми харесва. ..Много глупава игра...Досадно😠
Тази игра е страхотна. Обичам как всичко е цветно и сладко, но рекламите са малко обезпокоителни, моля, премахнете рекламите и мисля, че не можете да сложите различни тоалети, които можете да облечете, така че моля, добавете, че все пак тази игра е страхотна
Как приемам защо вижте всичко, така че вижте дали. Намерих 2 села, така че техните намирам нощ и зомбита атакуват с мен и отново се присъединих към тази игра, че видях, че те не са 2 села как . Усещам, че те са herobrank и се върнах, намерих моя град мъже моите 2 села и . Те са ХЕРОБРАНК как ми разказваш. Така че дадох 2 звезди, моля поправете и има. Идва и една проблемна реклама, защо можете да ми разкажете?
Първо, трябва да призная, че рядко оставям отзиви или дори оценявам приложения, така че фактът, че отделям време да напиша това, говори сам за себе си. Това определено е една от любимите ми игри и сигурно съм прекарал часове в игра, но напоследък има проблеми. Мога да отворя играта и дори мога да играя няколко минути, но щом се появи реклама, тя не ми позволява да продължа да играя. Трябва да затворя приложението и да отворя отново. Това продължава от около седмица. Бих оценил 4 звезди.
Това е наистина хубаво приложение, точно като minecraft, но има толкова много реклами, че е толкова много pinkkkkkk....... Поправете този проблем с рекламата, моля............. Ще дам пет звезди, моля коригирам adddd.... проблем. Изглежда, че отзивите са само извън реклами
☺😊☺😊☺😊☺😊☺😊☺🐕🐶🐩🐈🐱🐀🐁🐇🐰🐓🐔🐴🐗🐮🐴🐗🐮🐴🐗🐮🐴🐗🐮
Тази игра е много хубава, но искам яйце на пеперуда. хубаво яйце е и харесвам пеперуди
Добре, така че му дадох две звезди, защото не ми позволява да го изтегля, просто спира произволно, като когато е на 98 или 67, автоматично спира, така че моля, поправете го
така че започна да ме пуска на всеки 5 секунди и добавя, а след това, когато продължих да гледам реклами, дори не ми позволи да натисна бутона, който ще ми позволи да играя моя свят и да използвам своя свят, така че просто ми харесва да се отървах от него, защото стана глупаво, така че току-що го инсталирах
KawaiiWorld Arked fhlm
Дадох му две звезди, защото една, дяволите добавя, има толкова много две, също така ме изхвърля, когато сложа deny и трябваше да го премахна, защото не ме пуска в играта с тройка, защо го прави нужда от достъп до неща като това е страховито, но в края на краищата това е наистина добра игра, сладка игра, но все пак моля, поправете играта
Тази игра е разрешена само без wifi, аз мисля, че тази игра е добра, ако има разрешен wifi, но все пак е готина игра и има като добавка за jumpscare :/ Мисля, че трябва да я премахнат, защото не се появява и аз я мразя.
тази игра е сладка и всичко, но е копие на Minecraft, но ужасно. Има твърде много реклами, които опитах да изключа Wi-Fi, но това не направи нищо. Това накара компютъра ми да прегрее веднага. и не си струваше времето ми. Не го инсталирайте
Седем Билгьов кемалов
Добра игра, но ми се иска да е като Minecraft, като нещата, които сте правили, работи, но не работи......:{ така че моля, поправете гоPLZZZZZZZZZZZZ PLZZZZZZZZ ZPLZLZLZLZLLZLZLZLLZLZLZIDISJFH9E91010101PKJUDUEJSOW01PKJDUEJ
Това е страхотно и сладко приложение, но единственият проблем, който имам или два проблема, които трябва да кажа, са номер 1. Замръзва екрана ми, което ме кара много, много да се задействам и ядосвам и съсипва настроението ми. номер 2. Понякога ме изрита, когато се опитвам да вляза в играта и МИ ЗАПУСКА ТОЛКОВА, ЧЕ ИСКАМ ДА СЕ ОТКАЗА, но в никакъв случай, моля, поправете това, защото се задейства за хора, които имат същите проблеми като мен и същите с kawaii world 2021, това изрита мен и сестра ми, така че моля, оправете това!
Тази игра не е толкова добре, че ми хареса в началото, но след това замръзна компютъра ми и трябваше да рестартирам компютъра си и играх играта отново и се случи същото.
Играта е много хубава и наистина готина, но рекламите са наистина досадни, но не ме дразнят особено. Така че дадох на играта 5 звезди.
Тази игра е невероятна причината, поради която й дадох 4 вместо 5, е 1. понякога има проблеми 2. няма някои блокове като команден блок и т.н. 3. има само един тип легло, така че... може моля, добавете други видове легла също 4.реклами и също така можете ли да добавите опция за мултиплейър bcz искам да играя с моите frds Надявам се, че ще видите моя преглед и ще го актуализирате добре благодаря ви за отделеното време 😊🍀 -Xixi magar ❤️💜 🖤🐼
KawaiiWorld Arked fhlm
Тази игра е толкова невероятна ✨💕 Винаги я играх с приятелите си и получаваме прекрасни времена, така че да, но има някои фалшиви, надявам се, че се коригира и това е всичко🍀
Тази игра има много реклами и плюс името, което искам да го променя, но като цяло това е страхотна игра, въпреки че всеки път, когато се появи реклама, играта ми замръзва или изостава, не е много приятно чувството да трябва да спирам по средата на сградата си, ако може да го поправя, това би било невероятно благодаря ви👍😁
Няма лошо, тази игра е доста забавна и добавките са кратки. Много е забавно да се играе, но откривам, че всеки път, когато играя, замръзва и малко след това ще изписва, че играта не отговаря, което ме кара да чакам или трябва да затворя приложението.
Точно като minecraft, но kawaii......... но един ендър човек бъркаше, но освен това е добре и също така нямам нищо против рекламите, но четири звезди, защото е със задна дата
Току-що преоформихте Minecraft и го направихте безплатен, за да карате хората да гледат реклами. Освен това, след реклама, той ви изпраща до менюто за пауза и имате шанс да получите менюто и да не можете да направите нищо, просто седнете там и гледайте как вашият герой бива размазан от зомби (което не сте направили дори си прави труда да промените текстурата на). Също така искам да добавя, че доите minecraft, тъй като всичките ви игри също са просто прескинове.
Абсолютно обичам тази игра, но имам чувството, че бихте могли да добавите аксолотли, жаби, риби и ако можете да се присъедините към световете на приятелите си но със сигурност са 5 старта!
Харесвам тази игра с една звезда, защото проблемът е добавянето, добавянето продължава да идва и когато го забавя, моят свят го няма и когато го забавих на 7 април 2021 г., не ми позволи да вляза в играта, продължавам да го забавям и изтеглям i все още не мога да го отворя, така че просто не го изтегля, но когато е на 6 ноември 2021 г., се опитвам да го изтегля отново, но все пак не ми позволи да вляза в играта, затова я оценявам с една звезда
МНОГО ЯКА ИГРА
Това са страхотни игри и аз обичам блоковете на дъгата и обичам понитата, това е от моето малко пони, аууу, толкова сладко, затова го оцених с 5 звезди, защото страхотният му, моля, направете още малко каваийски свят, наистина обичам тази игра, преценявам, но съжалявам, че не знам как се пише, а вие 3 трябва да уважавате игрите, защото тази страхотна игра, така че не трябва да бъдете груби ojk respect games>:<
Обичам тази игра, най-добрата игра някога! Голямата идея за актуализация е добавянето на опция за мултиплейър, моля, не поставяйте нещо за влизане, просто влезте в Google, моля, за да мога да играя с други хора, животни като (лисици, различни котки, кучета и дракони без хвърляне на хайвера, просто се излюпват яйца за люпене Видове бали сено (лед, огън, нощ, луна, вода, галактика, всички опитомими и за каране) син огън, накарайте цветята да изглеждат различно, моля, и добавете още, скъпа, кървава луна най-малко 5 дни, книги за писане, още блокове, голям списък сега но моля, някои хора искат това😅
Тази игра е страхотна с малко повече подробности, може би трябва да добавите нищо, животински яйца, повече тълпи и нещо за търсене, но отсега нататък ми харесва 💞
Готина игра
Това е хубаво приложение, но има много проблеми, като преди да докосна блока, има много добавки, моля, направете нова версия от това приложение и не му давайте добавки......
Има само два проблема, 1) Добавките - Те са много досадни, моля, отстранете този проблем, той просто изскача, когато построя нещо или опитомя домашен любимец или отглеждам растенията си. Е, те не са толкова досадни, това е просто когато го пропусна и се върна в играта, има тълпи точно пред лицето ми и те започват да ме убиват, така че моля, поправете това.2)Има само пустинен храм, няма други структури като в Minecraft.If ще ги поправите, ще го оценя с 5 звезди. И благодаря за красивата и МОМИЧЕСКА игра.
много обичам тази игра!!!! това е толкова красиво, лошо оценете това повече от 5 звезди, моля, добавете още розов цвят върху него!! това е красивата игра в света!!!!
Добра игра 👍 👍, но би било хубаво, ако можем да спим през деня (в творчески режим), за да можем да се чувстваме малко реалистични, не се притеснявайте, препоръчвам тази игра
Обичам го толкова много, че е толкова сладък, но мразя добавките.... Те са гадни! Не харесвам добавките!! Ужасно е. Обичам kawaii Minecraft и Не просто Не, не го изтегляйте, освен ако не е оправено с добавки =|
Мразя това!!!! Първо ми хареса, че не замръзна, но сега става, дори изключвам wifi! Да махна рекламата!!! Това е най-лошото!! (Без омраза)🙄😒
Харесвам тази игра, но има нещо, което трябва да отбележа. Всеки път, когато играя в един от моите светове, на всеки няколко секунди се появява реклама. Ето защо дадох на играта 4 звезди.
Не ми харесва тази игра, защото когато я изтеглих, ми даде реклама, когато се присъединих и сега не ми позволява да натискам нищо и когато мога да натисна нещо, ми дава реклама. Когато можете да поправите това, ще го изтегля отново и може би дори ще дам 5 звезди, но засега изтеглям това. Надявам се, че можете да се справите по-добре, това е просто ужасно.
Наистина харесвам тази игра, 100% работи, има реклами, но всъщност не е твърде много и аз ви благодаря:3
Много го обичам, но причината да му дам 3 звезди, а не 5 е, че съм потресен! Вижте, ето, създадох свят, в който търся село, в което да живея, но не видях нищо освен земи, експлодирани от лава в средата на нищото, и кръст на Исус Христос, вода във формата на сърце, плаващи земи, падащи пясъци! Не е "каваи" АКО Е ТОВА УСТРАШНО и кръстът, който видях, когато се обърнах, е меч😥☠☠
Това е страхотно приложение, но има толкова много реклами, като че просто ще щракнете върху изход или изход и има реклами. И на всеки 20-30 секунди рекламите ще изскачат и аз не се забавлявам с рекламите, така че не ми харесва.