Post by putsidermaygrip on Feb 7, 2022 8:19:04 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles 2022 version ▞▞▞
Rychlé a velmi barevné a spousta příležitostí. Někdy je nevidíte hned, ale jsou tam.
Líbí se mi to.Nesouhlasím se systémem odměn nerozumím tomu, vyhrávám v řádu tisíců, ale nasbírám jen pár coinů, co s tím?
Ještě jsem nehrál
Dobré odměny. Zábavné hraní
Zaplatil jsem za odstranění reklam, ale stále jednu dostanu pokaždé, když se přihlásím. Toto je naprosto průměrná hra a kvůli problému s reklamou si ani nezaslouží tu jednu hvězdičku, kterou jsem jí dal
Skvělá logická hra, velmi náročná.
Nudný
Užijte si hru, je to velmi zábavné Líbí se mi, že potřebují mít více her, jako je tato, bez přerušení
Velmi cool hra!!!! Spousta skvělých dárků a pěkných barev a výzev!!! Jsem nový, takže budu pokračovat a hodnotit tuto hru za týden.....rank vy tvůrci!!!
Příjemná hra! Chtěli byste vidět více mini výzev a hádanek...přinášejí do hry dobrou rozmanitost, kterou mnoho jiných nemá
Nelze se dostat k aktualizaci.
Na mnoho inzerátů...........
Někdy hra zamrzne. U lamp je těžké říct, jestli svítí. Jinak zábava.
Je to relaxační hraní, protože úrovně nejsou načasované. Nicméně, i když zaplatíte za to, že budete bez reklam, musíte reklamy sledovat, abyste dostali své „dárky“.
Pro Toy Blast knockoff se spoustou otravných reklam je paywall extrémně rychlý, přibližně na úrovni 100. Kvůli tomuto a extrémně frustrujícímu zvýšenému omezenému pohybu to nedoporučuji.
Hra se mi líbí, ale pokaždé, když vyhrajete úroveň, je tu tolik reklam, reklama Here Comes, víte, že se mi to prostě nelíbí
Moc se mi to líbí, ale kde jsou ty chopperové věci pro Medvědy, které potřebuji zahrát některé z těch, které znáte, píseň na jejich hlavě, musí z ní uniknout, sestoupíte až na dno, abyste se dostali pryč, nechte mě to udělat jedna Deborah Lee
Star Shoot VS Spillehall rkjg
Tato hra začíná perfektně. Čím výše jde, tím nejhorší je a po každé hře je reklama, ale když je čas pro přístup k roztočením zdarma, říká, že nejsou k dispozici žádné reklamy.. Cílem této hry jsou peníze.
Příliš mnoho reklam Musíte zaplatit, pokud chcete reklamy zastavit Zábavná hra
MINIHRY NEFUNGUJÍ. ZMRZNE.. BYE
Prostě roztomilý zabiják času
SUPER
Zatím je vše dobré. Vypadá to jako pěkná hra. Velmi citlivá, snadná akce a zdá se, že je s každou úrovní o něco těžší (to ukáže až čas). Mým jediným negativem je, že tlačítko pro nesledování reklamy na extra dobroty není příliš jasné. Snaží se vás přimět sledovat další reklamu jen kvůli reklamě. Dokud budete mít rozum, nepropadnete tomu. Bylo by však hezké, kdyby obě tlačítka ano/ne byla jednoznačná.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Mõistatusmängud ierv
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Mõistatusmängud gvne
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Слагалице fiue
Má přídavky, které převezmou řízení a nelze z něj vystoupit
Skvělá hra! ale vy a všichni ostatní jste vložili prase? Proč kupovat body, které jsem již získal?
Nebylo to snadné
Ruij
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles புதிர் icfr
Spousta krátkých reklam, pokud nechcete platit za to, že je nemáte. Nevadí mi koupit si hru bez reklam, pokud nebudu bombardován nabídkami na nákup ve hře, jinak by to bylo 5. Raději zaplatím pár $ předem, než abych si je kupoval ve hře. Doposud jsem mohl postupovat bez nákupu.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Câu đố yky
Reklamy jsou příliš mnoho. Už vám to vnucuje, ne jako možnost pro bonusy. A dá vám jeden téměř po každé úrovni. Směšné Trávím více času sledováním reklam než hraním hry
Velmi dobré, zatím funguje dobře a málo reklam
Hra je docela snadná a líbí se mi, že po každé úrovni, kterou vymažete, získáte pár mincí. Je tam spousta pravopisných a gramatických chyb, které jsou docela zábavné. Pokud se vám takové věci líbí. "Získejte prasátko se slevou" lol
Otravné reklamy, i když na nic neklikám! Zábavná hra, ale pojďte!
Už dvakrát mi to nabízí sledování reklam výměnou za 30 minut her zdarma, dívám se na reklamy, ale nedává mi 30 minut her zdarma😠😠😠 a navíc říká, že vám dáme dárek v výměna za sledování reklamy, ale když v životě dostanete dárek, nemáte výměnou nic dávat, jako přesné sledování reklamy 
Zábavná hra a zábava pro trávení času. Nesnáším jen skutečnost, že existuje tolik mincí, které nelze použít, protože jsou zavřené v prasečí bance. Když jsem zabil svůj čas vyděláváním těchto mincí. Nebudu kupovat mince.
Nesnáším, že vás zavede do obchodu Play, aniž byste se zeptali po reklamě. Pěkná hra, ale otravná funkce
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Geduldsspiele mmu
Dobré jen pro mnoho reklam